Bedrijfshuisvesting

Invest Projects helpt u aan een geschikte bedrijfsruimte.
Zoekt u een geschikte bedrijfsruimte, bedrijfsunit of bedrijfspand voor uw onderneming? Dan helpt Invest Projects daar graag bij. Wij hebben een aantal grondposities en als dat niet het geval is op de plek waar u wilt ondernemen, kunnen we het gesprek voor u aangaan met de gemeente. Dat is het begin van ons ontzorgtraject.

Een eigen bedrijfspand laten ontwikkelen en bouwen door Invest Projects.
Wilt u een compleet nieuw bedrijfspand laten ontwikkelen en bouwen? We zitten met u om de tafel om te achterhalen hoeveel ruimte u nodig heeft, welke voorzieningen er aanwezig moeten zijn en welke uitstraling passend is. Met deze input gaan we aan de slag. We laten onze vaste architect een ontwerp maken en laten de bouwer berekenen wat de kosten zijn. Ook het vergunningentraject en aansturing op de bouw nemen wij u uit handen.

Invest Projects binnenkant bedrijfsunit

Bedrijfsunits in een bedrijfsverzamelgebouw

Een soortgelijk traject doorlopen wij met u als u een bedrijfsunit wilt aankopen in een bedrijfsverzamelgebouw. Ook daarin verwerken we – binnen de beschikbare meters - uw wensen. Soms hebben we het ontwerp voor een bedrijfsverzamelgebouw al klaar liggen en kunt op de rijdende trein stappen. Een andere optie is dat u tegelijk met andere ondernemers instapt en dat we alle ondernemerswensen een plek gaan geven.

Telewerkunits

Midden in de eerste Corona-lockdown pasten we het ontwerp van één van de bedrijfsverzamelgebouwen op BusinessPark27 in Blaricum aan. In dit gebouw creëerden we 19 ‘telewerkunits’ vanaf 24 m² per verdieping (48 m² totaal). Dat was zo’n succes dat we dit vaker gaan doen. Werkt u ook veel meer op afstand en is dit lastig te combineren met het gezinsleven, dan bieden wij een fantastische oplossing die prijstechnisch ook nog eens heel interessant is door de gunstige aanschafprijs en vrij op naam (geen overdrachtsbelasting).

Invest Projects impressie binnenkant bedrijfsunit
Invest Projects binnenkant plattegrond

Casco of Turn Key

De bedrijfspanden en bedrijfsunits levert Invest Projects casco op. Bij ons gaat casco wel wat verder dan u gewend bent. Een fijne start die u nog wel alle ruimte biedt om de ruimte helemaal naar uw behoefte in te delen en af te werken. U kunt de afwerking trouwens ook helemaal uit handen geven. De projecten kunnen dan volledig turnkey opgeleverd worden.

De meerwaarde voor een gemeente

De business- en telewerkunits van Invest Projects zijn een must voor iedere gemeente. De business- en telewerkunits bieden opslag- en werkruimte aan de lokale kleine ondernemers waardoor de leefbaarheid in de woonwijken vergroot wordt. Deze lokale kleine ondernemingen die nu veelal aan huis gevestigd zijn bieden wij graag de mogelijk zich te vestigingen op een professioneel bedrijventerrein met gelijkgestemden.

Impressie business- en telewerkunits Invest Projects