Invest Projects Green Pakket

De energieprijzen stijgen steeds verder naar onbetaalbare hoogtes. Invest Projects heeft daarom een aantrekkelijk alternatief ontwikkeld in samenwerking met haar vaste partners om bijna energieneutraal te kunnen werken in de High Executive telewerk- en bedrijfsunits.

Bij onze demonstratie bedrijfsunits in Harderwijk is het Green Pakket te bezichtigen. Deze bedrijfsunits zijn uitgerust met een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming op beide etages. Ook zijn er 6 zonnepanelen op het dak geplaatst om te voorzien in de energievraag.

Gemeenten bieden diverse subsidiemogelijkheden aan. Informeer bij uw accountant naar de mogelijkheden voor besparing op de vennootschapsbelasting en eventuele aanspraak op investeringsaftrek.

De steeds hogere isolatie-eisen die door de overheid aan de bedrijfsunits gesteld worden zorgen ervoor dat het investeren in een warmtepomp en zonnepanelen steeds aantrekkelijker wordt en in een relatief korte tijd is terug te verdienen. Daarbij komt, hoe meer de energieprijs stijgt hoe sneller u uw investering terugverdient.

ENERGIENEUTRAAL EN ONAFHANKELIJK
Hogere verkoopwaarde

Met het Green Pakket voldoet uw investering geheel aan de nieuwste eisen, hetgeen kan resulteren in een hogere verkoopwaarde van uw unit!

Wanneer u eigenaar of huurder bent van een bedrijfspand met een oppervlakte van circa 100 m2 en 20 jaar oud, dan bent u vaak al snel rond de € 300.- per maand kwijt aan gas en elektra. Met de huidige energieprijzen en de onrustige economie is het mogelijk dat deze prijs nog verder zal oplopen.

De maandelijkse gebruikskosten van een nieuwbouw bedrijfsunit uitgerust met het Green Pakket zullen aanzienlijk lager zijn. Deze netto besparing kunt u bijvoorbeeld investeren in een financiering in plaats van torenhoge voorschotten te betalen aan het energiebedrijf. De keuze is aan u!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Green Pakket impressie
Bellen met Invest Projects