APELDOORN ZUID

Prijs op aanvraag

Terug naar de vorige pagina

RUIMTE OP MALKENSCHOTEN, APELDOORN ZUID

OPGELEVERD

RUIMTE OP MALKENSCHOTEN in APELDOORN ZUID

In 2018 wordt gestart met de realisatie van een nieuw project aan de rand van het Fizzion Parc / Ruimte op Malkenschoten te Apeldoorn- ZUID, nabij Centraal Beheer, van het inmiddels succesvolle beproefde concept van High Executive bedrijfsverzamel-gebouwen, uitstekend gelegen nabij de hoofdwegen van Apeldoorn, A50 / A 1 / Knooppunt Beekbergen.

Dit project gaat bestaan uit ca 10 bedrijfsunits met een begane grond maatvoering van circa 10 x 5 meter en inclusief een betonnen verdiepingsvloer van eveneens ca. 10 x 5 meter. Hierdoor heeft u een bruikbaar vloeroppervlak van ca. 100 m2 voor een standaardunit.

De hoogte van het gebouw is ca. 7 meter. De High Executive bedrijfsverzamelgebouwen voldoen aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, waardoor aan alle gemeentelijke eisen ruimschoots wordt voldaan. Mede hierdoor leent het ontwerp van dit gebouw zich meer dan uitstekend voor o.a. kantoorfuncties / opslag functies / fabricage - functies etc. Detailhandel is niet toegestaan.

Type
BEDRIJFSUNITS HIGH EXECUTIVE
Bouwjaar
2018
Status
Verkocht

Meerwaarde

Overig

Let er op dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw.

Alle tekeningen en artist impressions op deze website zijn onder voorbehoud goedkeuring gemeente. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.

TOTDAT DE BOUWVERGUNNING IS VERLEEND KUNNEN DE TEKENINGEN WIJZIGEN.

Spelregels bij optieverlening: Er kan door de belangstellende een optie worden genomen welke geheel vrijblijvend is voor beide partijen. De projectontwikkelaar gaat aan de hand van de opties het gebouw indelen waardoor bouwnummers kunnen wijzigen. Ook kan het gebeuren dat er meer opties zijn dan units, waardoor niet alle opties kunnen worden gehonoreerd. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan een optie.

Afbeeldingen

Aanvullende informatie

Locatie

uitstekend gelegen op nieuw ontwikkeld bedrijventerrein nabij centrum en nabij hoofdwegen van Apeldoorn.

Grond

Oppervlakte:ca. 80-140 m2
Betreft: eigendom.

Parkeergelegendheid

ruim voldoende op eigen terrein.

Kadastrale informatie

nog niet bekend.

Voorzieningen

water en elektra en riolering tot in iedere bedrijfsunits aanwezig.

Geen documentatie beschikbaar.

Contact

Heeft u vragen en wilt u meer informatie m.b.t. RUIMTE OP MALKENSCHOTEN?
Neem contact met ons op.

Wij zijn op werkdagen en tijdens kantooruren bereikbaar via e-mail, telefoon en/of WhatsApp.

De contactpersoon voor dit project is:

Frank van Doorn

E-mail:
Mobiel / WhatsApp: Bel nu

Terug naar de vorige pagina