BLARICUM GEBOUW 04

Prijs op aanvraag

Terug naar de vorige pagina

BLARICUM BINNENDELTA, BLARICUM GEBOUW 04

OPGELEVERD

BLARICUM BINNENDELTA in BLARICUM GEBOUW 04

In 2016 wordt gestart met de realisatie van een nieuw project aan de Binnendelta van het inmiddels succesvolle beproefde concept van High Executive bedrijfsverzamel gebouwen in Blaricum op Businesspark A27, uitstekend gelegen nabij rijksweg A27.

Dit project gaat bestaan uit ca 12 bedrijfsunits met een begane grond maatvoering van circa 10 x 5 meter en inclusief een betonnen verdiepingsvloer van eveneens ca. 10 x 5 meter. Hierdoor heeft u een bruikbaar vloeroppervlak van ca. 100 m2 voor een standaardunit. De hoogte van het gebouw is 7 meter. U kunt uw unit zelf samenstellen qua vloeroppervlak. Standaard is 50m2 maar 100-200-300 m2 of alle tussenliggende maten zijn op wens voor u in te vullen.

De High Executive bedrijfsverzamelgebouwen voldoen aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, waardoor aan alle gemeentelijke eisen ruimschoots wordt voldaan. Mede hierdoor leent het ontwerp van dit gebouw zich meer dan uitstekend voor o.a. kantoorfuncties / opslag functies / fabricage - functies etc. Detailhandel is niet toegestaan.

Type
BEDRIJFSUNITS HIGH EXECUTIVE
Bouwjaar
2016
Status
Verkocht

Meerwaarde

Overig

Let er op dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw. Alle tekeningen en artist impressions op deze website zijn onder voorbehoud goedkeuring gemeente. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. TOTDAT DE BOUWVERGUNNING IS VERLEEND KUNNEN DE TEKENINGEN WIJZIGEN.

Afbeeldingen

Aanvullende informatie

Locatie

Uitstekend aan de A27 en nabij uitvalswegen.

Grond

Oppervlakte:VLOEREN VANAF 100 m2
Betreft: eigendom.

Parkeergelegendheid

Ruim voldoende op eigen terrein.

Kadastrale informatie

nog niet bekend.

Geen documentatie beschikbaar.

Contact

Heeft u vragen en wilt u meer informatie m.b.t. BLARICUM BINNENDELTA?
Neem contact met ons op.

Wij zijn op werkdagen en tijdens kantooruren bereikbaar via e-mail, telefoon en/of WhatsApp.

De contactpersoon voor dit project is:

Frank van Doorn

E-mail:
Mobiel / WhatsApp: Bel nu

Terug naar de vorige pagina