BLARICUM GEBOUW 09

Prijs op aanvraag

Terug naar de vorige pagina

BLARICUM BINNENDELTA, BLARICUM GEBOUW 09

OPGELEVERD

BLARICUM BINNENDELTA in BLARICUM GEBOUW 09

In 2018 wordt gestart met de realisatie van een nieuw project aan de Binnendelta van het inmiddels succesvolle beproefde concept van High Executive bedrijfsverzamel-gebouwen in Blaricum op Businesspark A27, uitstekend gelegen aan rijksweg A27. Dit project gaat bestaan uit 1 gebouw van ca. 10-12 bedrijfsunits met een begane grond-vloer van beton en inclusief een betonnen verdiepingsvloer van wisselende maatvoeringen. u kunt kiezen uit 2 x 40 m2 / 2 x 50 m2 / 2 x 60 m2 etc etc. De hoogte van het gebouw is ca. 7 meter. De High Executive bedrijfsverzamelgebouwen voldoen aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, waardoor aan alle gemeentelijke eisen ruimschoots wordt voldaan. Mede hierdoor leent het ontwerp van dit gebouw zich meer dan uitstekend voor o.a. kantoorfuncties / opslag functies / fabricage - functies etc. Detailhandel is niet toegestaan.

Type
BEDRIJFSUNITS HIGH EXECUTIVE
Bouwjaar
2018
Status
Beschikbaar

Meerwaarde

Koopt u het pand bedrijfsmatig, dan heeft u recht op investeringsaftrek waardoor u een aanzienlijk bedrag aan belasting kunt besparen. Overleg met uw boekhouder. De meerwaarde van dit beproefde concept bestaat uit de volgende onderdelen: 1. Dit project is door Team2 ontworpen. 2. De ruime parkeergelegenheid op het terrein aan de langszijde van het gebouw. Hierdoor hoeft u uw auto niet in uw unit te parkeren om de buurman langs te laten. 3. De hoogte van de sectionaaldeur van 3 meter waardoor u met een caravan/camper of boot op trailer naar binnen kunt rijden. 4. De uitstekende isolatie en de onderhoudsvrije materiaalkeuze. Dit pand voldoet aan de hoge RC normen van het Bouwbesluit. 4. De keuze van kalkzandsteen binnenmuren in plaats van stalen binnenwanden. Kalkzandsteen ziet er na jaren gebruik nog uitstekend uit en u kunt er stellingen etc. eenvoudig aan bevestigen. Aan stalen binnenwanden gaat dat niet of nauwelijks.

Overig

Let er op dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw. Alle tekeningen en artist impressions op deze website zijn onder voorbehoud goedkeuring gemeente. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. TOTDAT DE BOUWVERGUNNING IS VERLEEND KUNNEN DE TEKENINGEN WIJZIGEN. Spelregels bij optieverlening: Er kan door de belangstellende een optie worden genomen welke geheel vrijblijvend is voor beide partijen. De projectontwikkelaar gaat aan de hand van de opties het gebouw indelen waardoor bouwnummers kunnen wijzigen. Ook kan het gebeuren dat er meer opties zijn dan units, waardoor niet alle opties kunnen worden gehonoreerd. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan een optie.

Afbeeldingen

Aanvullende informatie

Locatie

A1 locatie in Blaricum langs de Rijksweg A27.

Grond

Oppervlakte:VLOEREN VANAF DIVERSE m2
Betreft: eigendom.

Parkeergelegendheid

Ruim voldoende op eigen terrein

Kadastrale informatie

nnb.

Voorzieningen

elektra meter en watermeter tot in de meterkast aanwezig. Riolering voor toilet en fontein tot in de unit onder de trap aanwezig. Gasmeter optioneel. Dakdoorvoeren standaard aanwezig. Trap naar 1e verdieping standaard aanwezig. Bestrating standaard aangebracht. terreininrichting met groen en/of erfafscheidingen dient te geschiedden door de VVE. Betonnen en geïsoleerd dak.

Geen documentatie beschikbaar.

Contact

Heeft u vragen en wilt u meer informatie m.b.t. BLARICUM BINNENDELTA?
Neem contact met ons op.

Wij zijn op werkdagen en tijdens kantooruren bereikbaar via e-mail, telefoon en/of WhatsApp.

De contactpersoon voor dit project is:

Frank van Doorn

E-mail:
Mobiel / WhatsApp: Bel nu

Terug naar de vorige pagina