BLARICUM GEBOUW 12

Prijs op aanvraag

Terug naar de vorige pagina

BLARICUM BINNENDELTA, BLARICUM GEBOUW 12

OPGELEVERD

BLARICUM BINNENDELTA in BLARICUM GEBOUW 12

In 2018 wordt gestart met de realisatie van een nieuw project aan de Binnendelta van het inmiddels succesvolle beproefde concept van High Executive bedrijfsverzamel-gebouwen in Blaricum op Businesspark A27, uitstekend gelegen aan rijksweg A27. 

Type
BEDRIJFSUNITS HIGH EXECUTIVE
Bouwjaar
2018
Status
Beschikbaar

Meerwaarde

Overig

Let er op dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw. Alle tekeningen en artist impressions op deze website zijn onder voorbehoud goedkeuring gemeente. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.

TOTDAT DE BOUWVERGUNNING IS VERLEEND KUNNEN DE TEKENINGEN WIJZIGEN. Spelregels bij optieverlening: Er kan door de belangstellende een optie worden genomen welke geheel vrijblijvend is voor beide partijen. De projectontwikkelaar gaat aan de hand van de opties het gebouw indelen waardoor bouwnummers kunnen wijzigen. Ook kan het gebeuren dat er meer opties zijn dan units, waardoor niet alle opties kunnen worden gehonoreerd. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan een optie.

Afbeeldingen

Aanvullende informatie

Locatie

UITSTEKEND GELEGEN LANGS DE A27

Grond

Oppervlakte:80 -140 m2
Betreft: eigendom.

Parkeergelegendheid

RUIM VOLDOENDE OP EIGEN TERREIN

Kadastrale informatie

NOG NIET BEKEND

Voorzieningen

elektra meter en watermeter tot in de meterkast aanwezig. Riolering voor toilet en fontein tot in de unit onder de trap aanwezig. Gasmeter optioneel. Dakdoorvoeren standaard aanwezig. Trap naar 1e verdieping standaard aanwezig. Bestrating standaard aangebracht. terreininrichting met groen en/of erfafscheidingen dient te geschiedden door de VVE. Betonnen en geïsoleerd dak. Vloeren afgewerkt.

Geen documentatie beschikbaar.

Contact

Heeft u vragen en wilt u meer informatie m.b.t. BLARICUM BINNENDELTA?
Neem contact met ons op.

Wij zijn op werkdagen en tijdens kantooruren bereikbaar via e-mail, telefoon en/of WhatsApp.

De contactpersoon voor dit project is:

Frank van Doorn

E-mail:
Mobiel / WhatsApp: Bel nu

Terug naar de vorige pagina