BLARICUM GEBOUW 16

Prijs op aanvraag

Terug naar de vorige pagina

BLARICUM DELTAZIJDE, BLARICUM GEBOUW 16

OPGELEVERD

BLARICUM DELTAZIJDE in BLARICUM GEBOUW 16

In 2020 wordt gestart met de realisatie van een nieuw project aan de Binnendelta van het inmiddels succesvolle beproefde concept van High Executive bedrijfsverzamel-gebouwen in Blaricum op Businesspark A27, uitstekend gelegen aan rijksweg A27.

Dit project gaat bestaan uit 1 gebouw van ca. 10-14 bedrijfsunits met een begane grond-vloer van beton en inclusief een betonnen verdiepingsvloer van wisselende maatvoeringen. u kunt kiezen uit CA. 80 m2 TOT 140m2 , verdeeld over 2 vloeren.

De hoogte van het gebouw is ca. 7 meter. De High Executive bedrijfsverzamelgebouwen voldoen aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, waardoor aan alle gemeentelijke eisen ruimschoots wordt voldaan.

Mede hierdoor leent het ontwerp van dit gebouw zich meer dan uitstekend voor o.a. kantoorfuncties / opslag functies / fabricage - functies etc. Detailhandel is niet toegestaan.

Type
BEDRIJFSUNITS HIGH EXECUTIVE
Bouwjaar
2020
Status
Verkocht

Meerwaarde

Koopt u het pand bedrijfsmatig, dan heeft u recht op investeringsaftrek waardoor u een aanzienlijk bedrag aan belasting kunt besparen. Overleg met uw boekhouder.

 

Overig

Let er op dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw.

Alle tekeningen en artist impressions op deze website zijn onder voorbehoud goedkeuring gemeente. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.

 

 

Afbeeldingen

Aanvullende informatie

Locatie

UITSTEKEND GELEGEN LANGS DE A27

Grond

Oppervlakte:VANAF 80 M2 m2
Betreft: eigendom.

Parkeergelegendheid

RUIM VOLDOENDE OP EIGEN TERREIN

Kadastrale informatie

NNB

Geen documentatie beschikbaar.

Contact

Heeft u vragen en wilt u meer informatie m.b.t. BLARICUM DELTAZIJDE?
Neem contact met ons op.

Wij zijn op werkdagen en tijdens kantooruren bereikbaar via e-mail, telefoon en/of WhatsApp.

De contactpersoon voor dit project is:

Frank van Doorn

E-mail:
Mobiel / WhatsApp: Bel nu

Terug naar de vorige pagina