ZEEWOLDE

Prijs op aanvraag

Terug naar de vorige pagina

POLDERWIJK, RIJWONINGEN, ZEEWOLDE

OPGELEVERD

POLDERWIJK, RIJWONINGEN in ZEEWOLDE

Zeewolde is de parel van Flevoland. Het gezellige dorp ligt tussen het water, het bos en de akkers in. Mooie stranden, prachtige natuur, de gastvrije mensen en een gezellig centrum maken dat het hier heerlijk wonen is.

In het noordelijke deel van Zeewolde, waar een nieuw strandgebied wordt gerealiseerd, een sluis en waar onlangs een tulpeneiland is opgespoten, worden er nieuwe woningen gebouwd.

Nieuwbouwproject 3-Luik bestaat uit 3 blokken met in totaal 13 woningen.

Er komen 2 rijen van 4 woningen en 1 rij van 5 woningen. Dit nieuwe project wordt gebouwd op loopafstand van het strand, naast een supermarkt, 250 meter afstand van 2 basisscholen en een grote vijver om de hoek.

Hoe zijn de rijwoningen ingedeeld?

De rijwoningen zijn dusdanig ontworpen, zodat ze geschikt zijn voor alle generaties. Het bouwplan bestaat uit 3 blokken, 2 blokken van 4 woningen en 1 blok van 5 woningen. Op de begane grond is de woning voorzien van een royale woonkamer welke tuingericht is gesitueerd.

De open keuken geeft een ruimtelijk gevoel in uw nieuwe woning. Tevens is de begane grond voorzien van een toilet en technische ruimte/berging met plek voor een wasmachine.

Een vaste trap ontsluit de woningen op de verdiepingen. Elke woning heeft op de verdieping 2 slaapkamers en een badkamer. De woningen hebben een eigen tuin en voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van de woning.

Het is mogelijk om de indeling naar uw wensen aan te passen. In een persoonlijk gesprek met de aannemer kunt u uw wensen kenbaar maken. De aannemer kan u vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Type
RUIME GEZINSWONINGEN
Bouwjaar
2017
Status
Verkocht

Meerwaarde

Zeewolde Duurzaam

In Zeewolde is stadsverwarming. Met dit systeem wordt ca. 93% CO2 reductie bereikt. Zo kunnen de bewoners van Zeewolde een grote bijdrage leveren aan het terugdringen van het broeikaseffect. Het gaat om een collectief systeem en iedereen wordt hierop aangesloten.

 

Overig

Afbeeldingen

Aanvullende informatie

Locatie

Toplocatie aan rand van doorgaande weg van Zeewolde naar Harderwijk. Nabij nieuw te vestigen supermarkt en nabij scholen. Jonge wijk.

Grond

Oppervlakte: m2
Betreft: eigendom.

Parkeergelegendheid

ruim voldoende

Kadastrale informatie

nog niet bekend

Voorzieningen

zie projectbeschrijving

Geen documentatie beschikbaar.

Contact

Heeft u vragen en wilt u meer informatie m.b.t. POLDERWIJK, RIJWONINGEN?
Neem contact met ons op.

Wij zijn op werkdagen en tijdens kantooruren bereikbaar via e-mail, telefoon en/of WhatsApp.

De contactpersoon voor dit project is:

Frank van Doorn

E-mail:
Mobiel / WhatsApp: Bel nu

Terug naar de vorige pagina